(DK) DAT søger Cabin Attendants

Er du vores nye Cabin Attendant?

Banker dit hjerte for service, og har du et omsorgsgen, som du bliver rost for? Og drømmer du om en arbejdsplads, hvor solen altid skinner, så har du nu muligheden for at yde din bedste service i luften. I tæt samarbejde med vores dedikerede medarbejdere, skal du give vores passagerer en enestående oplevelse, når de rejser fra A til B.

Vi søger nye Cabin Attendants til vores baser Billund, København, Rønne og Aalborg.

En hverdag som Cabin Attendant

Vi tilbyder en alsidig og international hverdag, hvor den primære opgave vil være at sørge for vores passagerers sikkerhed og komfort i luften. Vi vægter kundeservice højt, og det er derfor vigtigt, at du forstår at sætte kunden i centrum samt at kommunikere med mange forskellige typer af mennesker.

Hvem leder vi efter, og hvad forventer vi af dig?

Vi leder efter dig, som har tidligere erfaring som Cabin Attendant eller serviceerfaring fra en anden branche.

Som ansigtet udadtil og med fokus på kundeservice til vores passagerer, forventer vi, at du er:

 • Udadvendt og smilende væsen
 • Tager ansvar
 • Bevarer roen og arbejde effektivt i pressede situationer
 • Selvstændig men også god til at arbejde tæt med dine kolleger
 • Loyal og pligtopfyldende

Derudover har vi følgende krav af hensyn til arbejdet ombord samt sikkerheden:

 • Har gode engelskkundskaber og mindst et skandinavisk sprog flydende samt en god forståelse af de øvrige nordiske sprog
 • God fysisk og mental tilstand (du skal kunne godkendes af en flylæge inden ansættelse)
 • Højde 165-190 cm. (maks. 187 cm. på ATR)
 • Skal kunne svømme minimum 200 meter (med tøj på)
 • Kørekort B (med manuelt gear)
 • Fremvisning af straffeattest for alle bosiddende lande de seneste 5 år

I henhold til DATs uniformsreglement accepteres tatoveringer, såfremt de ikke er synlige, når man bærer uniform.

Vagtplan i DAT

Fleksibilitet er en af vores kerneværdier. Vi flyver i hele verden og er ikke kun begrænsede til faste ruter. Som Cabin Attendant i DAT vil din vagtplanlægning være en blanding af ruteflyvning i Skandinavien, ad hoc-ture og flyvning på faste kontrakter.

Da opgaverne er meget varierende, har vi ikke en fast vagtplanlægning. Dog udgives vagtplanen for 4 uger ad gangen med forbehold for ændringer.

Vi kræver fleksibilitet af vores medarbejdere, og fleksibiliteten går selvfølgelig begge veje. Vi gør altid vores bedste, for at du får fri på dine ønskede fridage.

Karrieremuligheder i DAT

Det skal være udfordrende, udviklende og positivt at arbejde som Cabin Attendant hos os. Vores træningsniveau og krav er høje for branchen.

I DAT tager vi gerne de lidt skæve opgaver, som stiller store krav til vores medarbejdere. Som Cabin Attendant i DAT er der god mulighed for at komme ud på spændende ad hoc-opgaver. Vi har blandt andet fløjet til Grønland, Canada, Beijing, Butan og i store dele af Afrika.

Pension og rådgiver

Det er vigtigt for os som arbejdsgiver, at vores medarbejdere er sikret en ordentlig pensionsopsparing. DAT er medlem af Dansk Industri, og vi har valgt at følge pensionssatserne for det generelle arbejdsmarked i Danmark. Ud af et samlet pensionsbidrag på 12% betaler DAT de 8%. I pensionsordningen indgår også en sundhedsforsikring og livsforsikring. DAT har tilknyttet pensionsrådgivere, så du bliver vejledt i at få en skræddersyet pensionsordning, der passer til netop dit behov.

Hvem er DAT?

DAT er et dansk flyselskab grundlagt i 1989. Vi har +300 ansatte fordelt i Danmark, Litauen og Italien og med en årlig omsætning på over en milliard. Vores hovedkontor finder du i Vamdrup ved Kolding.

Vores flyflåde består af typerne ATR, MD og Airbus. Vi flyver ruteflyvning, passagercharter og fragtopgaver. Lige siden starten har vi arbejdet passioneret på at levere flyvning med en meget høj driftsikkerhed, personlig service og den nødvendige fleksibilitet, når det kræves. Sagt på en anden måde: Vi flyver til tiden og holder vores aftaler.

Du kan også læse mere om DAT HER.

Yderligere informationer

Samtaler forventes at blive afholdt i november og december 2021.

Kursusstart forventes januar/februar 2022.

Bemærk stillingen er tidsbegrænset til forårets- og sommerens program 2022 – dog er der mulighed for fastansættelse.

Vil du være DATs nye ansigt udadtil?

Udfyld ansøgningsformularen HER. Ansøgninger modtages kun pr. formular. OBS! Ansøgninger, som ikke er udfyldt fyldestgørende, tages ikke i betragtning.

Vi kontakter ansøgere løbende, send derfor venligst ansøgningen hurtigst muligt.

Har du spørgsmål til stillingen, kan du kontakte Ståle André Harms på mail har@dat.dk.

Vi ser meget frem til at læse din motivation for at søge stillingen som Cabin Attendant hos DAT.